Spagetti & Köttfärssås.

 

Badrummet.

Hyllorna har nu fått handdukar och lite annat smått och gott som pryder den. Trådboxen ska jag fyllas med schampoo, tops och andra "fylla på saker" då en låda under handfatet ska bli tom till Pyret. Senare i November ska skötbord flyttas in. Jag älskar att fixa och trixa här hemma tills bebis ankomst!
 
 
 
 

Byrå till Pyret.

Nu har Pyrets kläder flyttat in i byrån. Det blev hur bra som helst! Idag kom även paketet med Pyrets första vinter skor! Dom är hur fina som helst!
 
 
Dessa 2 plagg köpte vi från Kappahl i Måndags. Så fina!
 
 
 

Att vara i "form".

Nu har jag precis landat i soffan efter en skön dusch. Efter att Fredrik kom hem från fotbollsträningen så drog vi till gymmet och tränade. Så tungt, men så skönt nu efteråt! Den 15 augusti går mitt gymkort ut och då hade jag tänkt börja med simning fram tills det är dags. Inte lika tungt för kroppen och jag pressar mig inte lika mycket som när jag tränar på gymmet. Nu ska vi luta oss tillbaka i soffan och äta ost och kex och kolla film!


Spenderarbyxorna på!

Igår var jag och Fredrik i Örebro och shoppade loss! Vi började med IKEA där vi köpte hyllor till badrummet, en byrå till pyret, spjälsäng och massa smått och gott. Vi hann igenom IKEA på en timme! Det är nog det snabbaste jag har gjort IKEA på. Men Fredrik var lycklig, han typ hatar IKEA! Sedan blev det lite små affärer runt om innan vi drog till Marieberg köpcentrum. Där shoppade vi båda till oss själva och till pyret. Väl hemma så blev hyllorna uppsatta och byrån monterad. Jag älskar när saker och ting blir gjorda på än gång!
 
 
Jag hittade igår ett par nya gym/löpar skor. Hade tänkt vänta med att köpa tills pyret är ute. Men igår var det rea. Så dessa skönheter kostade vanliga fall 1200:- och jag köpte dom för 400:-. Dom är såna "barfotaskor" precis såna jag vill ha. Det fanns ett par kvar och det var min storlek. Fredrik sa; "Du har sån jävla tur jämt!"
 
Vi köpte även en skötväska igår! Jag har suttit och kollat runt på nätet efter en skötväska. Men jag vill inte lägga ner typ 600-800 på en skötväska? Så då hittade jag flera styckna som rekommenderade att köpa en väska på stadium som man kan använda som skötväska. Stadium själva skriver att den är perfekt som skötväska på nätet. Så vi hittade en sån på stadium igår och vi valde självklart en svart. 99:- fick vi betala för den. Det kallar jag bra pris! Och perfekt passade den till vagnen också!

Gratis är gott!

 
 
 

Välkommen V.25

 
 

Fredag.

Ikväll blev det grillat och balkong häng med min andra halva. Sedan ett kvälls bad nere i djulö, super skönt!


Dagens Simone.

Efter en natt med dålig sömn så har jag nu gjort mig i ordning för att åka över till min barndomsvän Emeli för att hänga!


Klick klick.

 
Detta klickade jag hem idag från HM. Har kollat in det här ett långt tag men fick ett mail om fri frakt för några dagar sedan. Så idag slog jag till! Pyret kommer passa fint i detta.
 

Smörgåstårta.

 
Nu ikväll tog jag och gjorde en smörgåstårta som jag länge funderat på att göra. Aldrig gjort smörgåstårta tidigare, så idag gjorde jag min första! Och jag blev nöjd! Fredrik ska få smaka imorgon och godkänna!

Borta bra men hemma bäst!

Halv 9 kom vi hem innanför dörren i Katrineholm. Haft en kanon bra mini semester! Sol, god mat, trevligt sällskap och båt utflykt! Men vad skönt det är att komma hem till sitt eget. Jag ska nu krypa ner i ett varmt bad med olja och ha lite "ta hand om mig själv tid". Sedan väntar våran säng på mig!


Vi har det bra!


Min stora kärlek.


Hej båtlivet!

I morse tog vi bilen till Arkösund för att tillbringa några dagar på havet hos pappa och Pernilla!


Välkommen V.24

 
 

Fredag.

Jag älskar att ha semester! Jag älskar att ha sovmorgon! Kl 11 idag gick min andra halva också på semester. Det betyder 3 hela veckor med sovmorgon och morgonmys med honom! Det kan ju inte bli bättre. Så efter han hade slutat så hämtade han mig och vi drog ut till Baggetorp för båt tillverkning! Idag behövde han min hjälp, så idag fick jag bära arbetskläder och svetshjälm. Svetsare, min nya karriär? Han är så duktig som bygger en båt. Kanon fin kommer den bli när den är färdig, dock väldigt stor är min åsikt! Idag har jag även hunnit med att städa ur bilen, det gör jag aldrig mer igen i gravid tillstånd! Efter velande om kvällen så hamnade vi i soffan med varsin godispåse och en serie vi håller på och tar oss igenom. Inte helt fel Fredag kväll om ni frågar mig!


Jag & Pyret.

 
Att kroppen förändras är bara förnamnet. Men jag gillar det! Jag och pyret passar väldigt bra ihop. Jag älskar min lilla kula! Nu är det mindre än 4 månader kvar tills pyret är beräknat. Jag längtar eller vi längtar! ♥
 

Jag har semester!

I Söndags kl 17 hängde jag kvar nycklarna på jobbet och sa tack och hej! Och nu har jag 4 veckors semester framför mig! Så jävla skönt! Idag är jag vid stendörren vid havet. Det är varmt men tur är så kan havet svalka! Jag älskar svensk sommar. Den är helt underbar!


Dagens Simone!

Dags för näst sista passet innan min 4 veckors semester börjar! Det låter för bra för att vara sant. Upptäckte nyss att jag inte ser mina fötter längre. Haha!


Välkommen V.23

 
 
 

Den perfekta Fredags maten!

 

Detta står överst på pyrets shoppinglista!

 
 
 
Vi får se hur länge till jag kan hålla fingrarna i styr för att inte klicka hem detta!

Igår var jag hos barnmorsan och fick lyssna på hjärtljuden för andra gången. Fredrik missade det igen men nästa gång ska han med och få lyssna. En mycket märklig känsla? Tänk att pyret bor i min mage! När vi var på ultraljudet och dom två gångerna jag har lyssnat på hjärtljuden så får man som en "aha upplevelse". Det blir på riktigt liksom! När jag var i v.18 så kände jag dom där konstiga rörelserna i magen. Jag sa till Fredrik att om det inte är pyret så vet jag inte vad min kropp håller på med? Men jag kände samma sak fler gånger varje kväll och jag kunde konstatera att det var pyret som jag kände! Från början av den här veckan har pyrets gymnastik blivit mer och mer. Nu håller den på där inne hela dagarna, bara jag sätter mig eller stannar så far den runt där inne. Och nu är det en helt annan känsla. Igår kväll när Fredrik och jag hade lagt oss för att sova så började pyret med gymnastiken och då la jag handen på magen och kände rörelserna utanpå magen! Jag blev helt paff och försökte få liv i Fredrik. Varför somnar han bara han nuddar kudden? Han missade det! Men jag kände pyret utanpå magen idag när jag slängde mig på soffan efter jobbet. Så Fredrik ska nog få uppleva det inom kort!
 
 

Härliga Fredag!

07-16 idag, sen är det bara två pass till sen har jag semester! Som jag har längtat och nu är det snart här! Idag står det biltvätt och köttbulleverkstad på schemat efter jobbet!

Bästa frukost/förmiddags fika!


Sovrummet.

Perfekt väder för att plocka här hemma. Efter jag hade ätit frukost så vet jag inte vart energin kom ifrån. Men jag flyttade om i sovrummet så som vi har tänkt ha tills pyret kommer. Spjälsäng ska stå där barnvagnen står och sedan ska en byrå in köpas. Barnvagnen ska flytta till hallen när det är dags för spjälsäng att flytta hem till oss. Mycket golv yta blev det i sovrummet nu och det kan nog behövas! Jag har skurat varenda list i sovrummet. Det behövs när man flyttar runt bland möbler. Sedan har jag lagt undan jeans som jag inte kan ha just nu. Dom får hitta tillbaka till min garderob när pyret är ute. Sedan har hela lägenheten blivit dammsugen och fin! Fredrik kommer nog slå baklänges när han kommer hem ikväll, då han sa igår att jag inte ska hålla på och styra själv. Men när energin finns så måste man utnyttja den!
 
 
 
På våran säng hylla över huvudet så har vi tre bilder på pyret inramat. ♥

Bugaboo Buffalo.

 
 
Här är våran älskade Buffalo! Vi valde en hel svart för det kändes mer oss. Åkpåsen passade hur bra som helst i liggdelen. Perfekt! Nu saknas bara en vagnleksak, skötväska och pyret såklart! Igår kväll tog Fredrik och provkörde vagnen runt i lägenheten. Han är lika nöjd som jag är!
 

Gratis är gott!

En dag med jobb, häng med Matilda och slappande i soffan. När jag kom hem idag hade jag fått en gratis tidning med massa bra gratis grejer i. Perfekt! Nu ska jag bläddra i tidningen och sedan sova. Imorgon kommer det bilder på vagnen som är färdig monterad och test körd i vardagsrummet! Godnatt


Som ett barn på julafton!

Förra veckan så mailade jag ett företag i Holland som hade kanon bra priser och ett bra erbjudanden om man beställde en Bugaboo Buffalo av dom. Det skulle ta 5 veckor innan barnvagnen var leverans klar och vi skulle få en åkpåse gratis. Eftersom vi hade bestämt oss för en Buffalo så gjorde vi en beställning i Tisdags. I Onsdags så mailade dom tillbaka och hade goda nyheter, barnvagnen var klar för leverans! Jag blev helt till mig. Det hade vi inte räknat med! Så i Torsdags så skickade dom den från Holland och jag fick en länk som jag kunde följa paket med. Det kunde ta 2 dagar innan dom visste exakt vilken dag paket skulle komma. Så jag hade räknat med att få ett datum idag genom länken. Men imorse när jag vaknade hade jag inte fått det. Men efter frukost satt jag och kollade på tvn och det plingade på dörren. Våran barnvagn kom! Riktigt snabb leverans. Jag sa till Fredrik igår att jag trodde Onsdag - Torsdag. Och så kom den idag! Bra start på sista veckan innan semester. Idag jobbar jag 12-21:30. Så imorgon efter vi har slutat så blir det till att packa upp den!
 
 

Borta bra, hemma bäst!

Vid halv 7 kom vi hem till Katrineholm igen efter att ha haft två kanon bra dagar i skärgården! Fått lite härlig färg på kroppen, första doppet i havet och första båt turen denna sommar. Nu dröjer det drygt två veckor tills nästa tur, gött! Väl hemma blev det pizza och film innan det blev ett kvällsbad. Nu har vi krupit ner i sängen inför en ny arbetsvecka. 7 arbetsdagar kvar innan semester, nu måste jag bita ihop! Natti natt.


Solen skiner och vi ligger på en ö ute i skärgården!


I Skärgården.

Imorse tog jag och Fredrik bilen till Bankeböte för att hänga med pappa och gänget på landet. Här stannar vi tills imorgon! Perfekt väder.


Välkommen V.22

 
 
 

Inte många dagar kvar. Jag längtar!


Checklista Bebis.

Förra veckan hittade jag en checklista inför bebis ankomst. Endel saker ska bort och endel saker ska till. Men i stora hela är den suverän som bas. När man väntar första barnet har man ingen koll känns det som. Men det får vi nog med tiden. Jag satt nu och tittade igenom listan och sedan skrev jag upp saker som vi ska shoppa på Ullared när vi åker dit. Jag upptäckte nu att det är väldigt mycket som ska köpas där. Typ allt på listan känns det som. Saker kommer läggas till vart efter vi kommer på tills dess. Men v 37-38 kommer vi dra dit en vardag och shoppa loss bestämde vi igår. Innan alla får barnbidrag och lön. Perfekt!


Fårskinn till vagnen.

Idag har jag och Matilda varit ute och farit runt på olika affärer här i lilla Katrineholm. Och jag köpte då ett fårskinn till pyret som jag hade kollat in en gång tidigare men idag köpte jag det. Jag tror vi ska ha det i vagnen om jag inte ändrar mig. På tal om vagn så beställde vi en vagn igår! Super kul. Jag längtar tills den kommer och jag längtar ännu mer tills November! ♥
 
 

Godmorgon lediga dag!


RSS 2.0