En bild säger mer än tusen ord.



jag orkar inte vara jag, inte ikväll i galla fall!

måndag

Jag är jätte dålig på att uppdatera i bloggen den här helgen. Men det har varit i full rulle hela dagarna! Igår var jag i Vingåker hos min mamma och umgicks med henne och min syster. Jag har massor av snygga kort på mej & Sandra! ;) Idag har jag varit i skolan och det hände inte så mycket. Gjorde ett prov i omvårnad för högre betyg. Det gick kanon! När jag kom hem halv två satte jag mej och pluggare. Och nu känner jag mig ganska så klar. Så nu ska jag ta bilen och åka till Vingåker och umgås med min syster, hon åker till Norrköping imorgon kväll. Nu ska jag fixa mig och sedan drar jag. puss!

Godmorgon!

Nu är jag vaken. Fast jag är döds trött! Jag ska ta en liten promenad innan jag går till jobbet så jag vaknar till lite. Igår jobbade jag 12-21, den dagen gick riktigt fort. Och idag jobbar jag 08:30-16:30, och jag hoppas den här dagen går fort den med! :) Efter jobbet idag ska jag till min mamma, eftersom det är morsdag idag. Min syster kommer även vara där, jippi! :) Neee, nu ska jag fixa det sista innan jag går till jobbet! :)

Godmorgon!

Jag vaknade kl halv 8 och kunde inte somna om. Jag är inte bakis! Eller det kanske kommer senare. Jag brukar alltid bli bakis! Så om jag inte blir det idag, blir jag överlycklig! :) Vilken dag och vilken kväll. Jag orkar inte skriva allt vad vi gjorde. Men det var sjukt roligt. Men jag är jävligt trött på mössan! Ska jag ha den i 2 veckor? vafan, jag blir galen på den. Igår hade vi lite förfest här hemma. Så nu ser det förjävligt ut. Jag ska snart börja plocka ölburkar fast det är Fredriks jobb. Men jag måste torka av bordet, det är kladdigt överallt.

På väg till skolan!

första


andra


tredje blev perfekt!


min stumpa!


hemma hos matilda och förfest innan vi gick till mösspåtagningen i skolan.


söta tjejer!


jag med mössan, klar för kvällen!


första, han kan inte stå stilla.


andra, han blundar.


tredje, jag säger till honom och stå stilla och titta in i cameran.
och det här blev resultatet. överdrivarn! han blir inge bra på bild! ;P


det här blev sista bilden på kvällen, cameran fick ligga hemma.
efter den där bilden drog vi till Johanna och hade klassfest och sen vidare till safiren!

Vårat vardagsrum!





fyfan, nu ska jag börja städa!

Nu taggar vi!

Nu är naglarna fixade, kläderna valda, spriten är framme, studentmössan är redo och jag är snart full!


yeah!

Nu drar jag & Fredrik till Eskilstuna! :)

tummen upp!

Nu drar jag och Fredrik och tittar på en lägenhet. :)

jag är glad!

Nu drar jag, Matilda & Emelie ut och spelar ölbrännboll med många fler, Sen Harry's. :) Jag älskar impuls grejer! Min kväll är räddad!

Onsdag

Jag vaknade kl 7 och gick upp och pluggade. Duktigt av mig! :) Sen ringde jag på en lägenhet, ska gå och kolla på den imorgon. Vuxen poäng till mig! ;) Sen besiktade jag bilen och beställde jag tårta till studenten! Jag har bara gjort vuxna saker idag! ;) Sen var jag i skolan idag också, jag fick med mig 6 matlåder med kyckling & pasta sallad med mig hem! Det var knappt någon som ville ha, eller så var dom inte där. Kanon! Ikväll blir det plugga & sola!


dagens outfit!


mums!

Nu ska jag möta mamma på stan,
hej så länge!

21:45

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Fyfan, vad skönt det ska bli! Och framför allt, jag får ligga och kramas med min pojkvän! Jag ser fram imot morgondagen. Det händer mycket spännande. Jag kan berätta mer imorgon om vad jag ska göra! En sak är säker, vi ska städa i galla fall!

Godnatt alla!



Fredrik & Simone 2006
<3

Nu är jag hemma!

Kom hem halv 7, åkte till Norrköping med Matilda, Emelie & Alex efter skolan. :) Innan vi åkte dit var jag hos tandläkarn. Ni ska få se vad jag fick av dom! :) Jag hittade det sista i Norrköping inför sommaren. Nu är jag nöjd och glad. När jag kom hem gjorde jag 2 uppgifter klara. Skönt! Så nu ska jag lägga mej i soffan en stund och kolla på halv åtta hos mig. Sen ska jag vika tvätt! :)

Det här fick jag av tandläkarn. Det är mina tänder!

Innan tandställning


När jag hade tandställning! vilken skillnad.

Lite shopping!

199:-


99:-


99:-


79;90:-

dagens schema!

- Gå till skolan!
- Tandläkarn kl 1.
- Göra 3 uppgifter klara!
- Vika tvätt.
Fyfan, jag kommer vara död ikväll!


min klädsel idag!
jag är sjukt trött.

måndag

Idag var det vanlig skoldag. Dagen gick fort. Och vi fick en uppgift att arbeta med. Vi fick sluta kl 1. Då åkte jag, emelie, lina, matilda & fia ner till stan och shoppade! Jag hittade några saker igen. jag ska ju inte handla mer innan studenten! Och så bra gick det med det. Men nu måste jag skärpa mig! Idag har jag & fredrik lagat min cykel, jag har gjort 2 uppgifter klara och sen har jag lagat mat. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på film med fredrik! :)




mina nya shorts! 199:-


jag köpte en till! 19:90:-


79:-

och sen köpte jag 2 örhängen för 40:-


Jag känner mig nöjd!

Dagens outfit!



Nu ska jag göra det sista innan jag drar till skolan!

Fyfan så det ser ut hemma hos oss!

Fredrik har inte diskat på 13 dagar! Ni kan ju tänka er hur det ser ut. Det är inte kul! Inte kunnat laga någon mat eller varit någonstans och brett sin macka! Jag har fått vänt på skedar och använt handtaget för att få smör eller baconost på mackan! Knivar och gafflar har man fått diskat när man väl ska äta något. Men ibland har man inte ens hittat en kniv eller gaffel bland all disk. Då har man fått tagit en sked och äta med! Efter tredje dagen så tröttnar man på att tjatta. Så idag ska Fredrik diska. Vid 7 har vi tvätttid och medans kläderna tvättas ska jag & Fredrik storstäda hela lägenheten! Ingen av oss har haft tid, vi har knappt varit hemma och när vi har varit hemma så sover vi eller så har vi pluggat eller umgåts. Det har varit full rulle hela tiden!













ni ser ju hur det ser ut!
Men innan vi börjar, så ska vi åka till Linköping för det har vi ju tid med!

lördag

Nu kom Fredrik & jag hem från en toppen dag och kväll! Vilket underbart väder det har varit idag. Jag älskar det! Förut när vi kom hem, så bestämde vi oss för att äta ute. Så vi gick till stadsparken och hade det trevligt! Det vart kycklingsallad, kebabtallrik, cider och öl! Där satt vi ett tag och myspratade sen gick vi en promenad. Ingen av oss ville hem och in i lägenheten. Så vi gick och köpte glass och satte oss ute och hade det bra! :)


den var ganska god!


<3


han är inte snäll!

Nu blir det film maraton! Vi får se vem som somnar först! ;)

Gårdagens shopping!


129 & 99 kr


120 kr


19:90 kr


29:90 kr


99 kr

puss på det!

nattens citat

Fia; "jag fick knappt någon kebab!"

Inte så konstigt, när hon äter en kycklingrulle!

torsdag

Nu har jag och Fredrik kommit hem från en toppen kväll! Efter jag vart lite deppig eller rättare sakt ledsen på eftermiddagen. Så skulle vi göra något som piggade upp mig. Och han lyckades jävligt bra! :) Vi åkte till ica och handlade kött, potatissallad, vindruver, baguetter och massa annat gott! Och sen satte vi oss på ett berg och grillade och myspratade! :)









nu ska vi krypa ner i sängen och kolla på film!
godnatt

myrgrytet

mer är 4 mils vandrande och övernattning så är jag helt slut!































Mina fötter och axlar gör så ont! vill inte titta på fötterna. Men det var roligt!

onsdag

Om 30 min ska jag ta bilen och åka till matilda. Vill inte parkera den utanför skolan över natten! Och jag vill verkligen inte gå med packningen till skolan. Vi ska gå 2 mil, så jag hinner nog bära på den! Allt är packat och klart. Jag har tänkt på allt. Och jag har med mig det viktigaste, cameran! Jag hoppas jag överlever natten och 4 mil! Nu ska jag göra mig redo och kolla igenom allt igen! Jag skriver imorgon, om jag inte gör det. Så överlevde jag inte turen!

<3

fyra & ett halft år med fredrik!







jag älskar dig

tisdag

Nu är jag klar med nationella matteprovet. Det gick bra tror jag, eller jag ville inte riktigt räkna alla uppgifter jag gjorde och hur många poäng jag har samlat. Men vi får se hur det gick! :) Snart ska jag åka till skolan och skriva ett till matteprov. Det känns spännande! Jag tror jag kommer klara det! :) Efter matte provet ska jag skynda mig hem, städa upp lite här hemma och sen ska jag gå och jobba! Ni läste rätt, jag ska jobba idag igen. Jag är överlycklig. Jag behöver pengar nu till studenten! :) Jag har även packat nu tills imorgon när vi ska på vandring. Det ska bli skoj. Hoppas det blir sol! :) Nu ska jag plugga lite matte, sen ska jag tillbaka till skolan! ha en bra dag!

måndag

Jag hinner inte med bloggen. Måste plugga! det går absolut först. Idag har jag pluggat matte hela dagen. Har nationella imorgon! Vi får se hur det går! :) Men jag har hunnit med att handla på willys och laga mat. Det var bra gjort av mig! Imorgon ska jag plugga ännu mer och stor städa hela lägenheten! Vid 8 gick jag & matilda och sola. Riktigt skönt! man ser resultatet direkt, då blir man glad! Nu har jag smört in mig och ska sova. Godnatt!



Godmorgon!

Idag är det söndag, och för mig innebär det att jag ska jobba. Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera min blogg. Men det har varit så mycket annat runt om kring mig i helgen och hela veckan. Jag har inte varit hemma en lugn stund och hunnit med det jag skulle behöva. Jag har inte enns en matlåda till idag. Men jag fixar det på något sätt. Idag jobbar jag 08:30 - 14:00, ledigt i 3 timmar, 17:00 - 22:00. På dom 3 lediga timmarna jag har i eftermiddag, ska jag lägga mej och sova en stund. Jag har inte varit snäll mot mig själv när det gäller sömnen. Jag har sovit alldeles för lite dom senaste nätterna. Och det är idag jag känner av det. Är helt slut i hela kroppen! Fredrik ligger och sover så sött i sängen, jag skulle ge vad som helst bara jag fick krypa ner där med. Men idag ska jag tjäna pengar! :) Nu ska jag fixa det sista innan jag drar, ha en bra dag!

jävla skit.

Jag och Fredrik gick och la oss i sängen kl 9 och kollade klart på en film vi började kolla på igår. Vid 10 var den slut. Och vi båda var super trötta och vi bestämde oss för att sova. Problemet är bara att jag kan inte somna! Jag är trött, men ligger och tänker på saker jag måste göra och saker jag måste komma ihåg osv. Jag brukar annars vara en sån som somnar direkt när jag blundar. Men nu, vad är det för fel? Jag försöker att inte tänka, men det går inte. Och det blir inte bättre när man har en sovande pojkvän brevid sig. Usch, varför kan han sova? Och det värsta av allt är att jag ska upp imorgon kl halv 8 och åka till Vingåker. Nu ska jag stänga ner och försöka igen. Godnatt!

torsdag morgon

Vilket väder det är! Känns som det blir sängen hela dagen och inte det slutar regna!

Just fan, vi har inget bröd hemma till frukost. Hur gör vi nu?

Godmorgon!

Snart ska jag gå ner till bussen som tar mig till Vingåker. Min syster ska komma och möta mig nere vid vägen. Sedan vid lunch ska vi hem till mormor, som ska bjuda oss på mat. :) jag ska även plantera om hennes blommor! :) Det blir nog en slapp dag i Vingåker med familjen. Jag tror vi skulle grilla ikväll, det skulle jag gilla! :) Nu ska jag packa ner mina sovkläder och grejs, jag ska sova hemma hos mamma inatt. Mysigt! Vilket fint väder det är, underbart! Nu ska jag fixa det sista, ha en bra dag!


Just fan, jag väntar otåligt på att fredrik ska ringa! hihihi

bilder

Nu kommer lite bilder jag inte har orkat lagt upp!




förra lördagen när jag kom upp på morgonen hittade jag den här i kylskåpet.
gullig han är!




min lilla bebis börjar bli stor! 13 veckor gammal är hon nu.


hur högt torn kan vi bygga med kläder?

Nu ska jag diska, sen lägga mig i soffan och kolla på halv 8 hos mig.
Sedan blir det top model, sen ska jag gå och möta fredrik som kommer hem från kryssningen. Vi får se hur han mår. Vid 9 kommer Annika in med bussen med Rocka, dom ska sova här inatt. Eftersom dom och Fredrik ska ta bilen till Eskilstuna imorgon vid 6 på morgonen! Jag ska sova till 8 i galla fall, sen ska jag ta en buss till Vingåker och umgås med syster! :)

min vecka


Måndag; skola, städa lägenheten & plugga.
Tisdag; Ledig! Hem till mamma och umgås med syster hela dagen!
Onsdag; Tandläkarn, skola, hundvakt?
Torsdag; Ledig! Hem till mamma och städa vinden med mamma & syster.
Fredag; Ledig! Hem till Fia och fira henne, krogen / öltältet.
Lördag; Jobba 08:30 - 12:00. Umgås med födelsedagsbarnet?
Söndag; Jobba 08:30 - 14:00, 3 timmar rast, Jobba 17:00 - 22:00

Knappt någon skola alls! skönt som fan.
Jag kommer vara död efter den här veckan med allt farande hit och dit.

21:59

Nu ligger jag i sängen, vilken toppen dag jag har haft! Min mamma & jag har verkligen kul ihop. Båda är lika knäppa! ;) Vi har åkt till butik till butik. Men vi hittade allt vi skulle! :) sen kom vi hem till mamma i vingåker vid 4 sen hjälpte jag henne i trädgården och sen åkt jag hem till mej i stan. Sen kom matilda förbi och hjälpte mig upp med hyllan jag byte på IKEA! jätte snällt av henne. :) Fredrik åkte ju på kryssning idag, så därför fick hon hjälpa mig. Två starka kvinnor, det gick kanon! Nu ligger jag i sängen, jag är helt slut. Jag kommer nog inte märka av så mycket att jag sova själv inatt, jag är så himla trött! Men därimot så saknar jag natt pussar och kramar innan man somnar in. ;( Hoppas han har en toppen natt och dansar lite för mig med! Nu ska jag kolla klart på tv3play och sen sova! godnatt

söndag

Nu sitter jag och äter frukost. Snart ska jag åka till Vingåker och hämta upp mamma, sen ska vi vidare till örebro! Vi ska till ikea och lite andra affärer. :) mysigt! bara mamma & jag, vilken toppen dag det kommer bli!

lördag

Vilken dag. Vi har bara slappat! Vaknade kl halv 12 och gick ner och handlade nybakt bröd. :) det blev en lyckad frukost! sen har vi legat i sängen och bara kramats och kollat på tv4play. Vid halv 3 gick vi upp och fredrik började diska och jag började städa här hemma. Nu har vi landat i soffan och spelar x-box. :) ikväll vet jag inte vad som väntar, men kycklingspett ska det bli till kvällsmat. Det vet jag, för det har jag bestämt! Nu ska jag spela med fredrik! ha det!

fredag

nu sitter jag och väntar på att matilda ska komma hit, så vi kan åka till fia!
jag har camera med mig! :)

min familj

Jag är så himla stolt över mina föräldrar! dom är så underbara.
Mamma, pappa & syster är mitt allt!


Sandra, jag & mamma!


världens bästa pappa!


<3

Om jag kunde, så skulle jag ge dig hela världen.
Bara du håller dig frisk, mamma!

Ingen bra början på dagen!

Jag är dålig på att uppdatera jag vet! men jag har haft så mycket och göra dom senaste dagarna. Mycket pluggande! det tar över mitt liv. Men nu ihelgen blir det lugnt med pluggandet. Jag försätter med det på måndag. Just nu ligger jag i sängen och har ont i magen och är illa mående. Jag har fått magkatarr igen! Jag kände det direkt när jag gick upp och skulle kissa. Kunde knappt sitta still på toa, för det gjorde så ont! Jag tog medicin för 1 timme sen och sen tvingade jag i mig frukost. Men det har fortfarande inte hjälpt. Jag ska försöka sova en stund till och se om det blir bättre! Jag skulle behöva åka till skolan senare och lämna in några inlämningsuppgifter. Men vi får se hur jag mår senare på eftermiddagen. Ikväll skulle jag till fia och grilla och äta kräfter. Men vi får se hur det blir med den saken. Jag hoppas fan att jag bli bättre, tänker gråta om jag får ligga här hela kvällen! Snälla gode gud, gör så att medicinen hjälper och jag kan vara med mina vänner ikväll! Nu ska jag lägga mig i foster ställning och försöka sova!

Måndag

Fyfan, nu är jag så jävla nöjd över mig själv! Kom hem kl 1, och då satte jag mig och började plugga. Och nu, 6 timmar senare är jag klar! 4 inlämningsuppgifter klara, skönt som fan och få allt gjort! Vill få bort så mycket som möjligt tills min mamma och syster kommer hem. På torsdag kommer mamma hem, då ska jag umgås med henne hela dagen! :) så imorgon blir det samma dag som idag. Men det är det värt om jag ska kunna umgås med mamma på torsdag utan att tänka på att jag måste hem och plugga! Nu ska jag gå och diska!

jag är duktig!

när jag gick och lämnade av Matilda vid solariumet, så bestämde jag mig att jag skulle ut och springa. Och det var riktigt skönt måste jag säga. Är helt slut i kroppen nu, kommer somna gott inatt. :)

min helg.

Jag har inte hunnit med bloggen den här helgen. Vilken dag det var igår! Jag hade bara tänkt och slappa, men det var fel. Dagen var full med överraskningar och nya ideér. Efter Annika hade lämnat Rocka här, så åkte jag till Baggetorp och lekte av henne där med Fredrik. Vid 3 hämtade Annika Rocka. Jag och Fredrik åkte in till stan och mötte Anton, Linus och Evelina på stan. Där fick vi för oss att åka och spela minigolf. Efter 1½ spelade, så vann Linus och Fredrik varsin glass. Sedan åkte alla hem till sig och sedan var det bara att packa om. För vi skulle ut och fiska och grilla! Efter alla hade samlat sig igen och några till, så åkte vi upp till ica och handlade kött, korv, räkor, vitlöksbröd och allt möjligt gott. Sedan bar det av till Baggetorp där vi hämtade ved. Och sen bar det ut till sjön. Där gjorde vi upp eld och åt massa gott. Vi fiskade men fick ingen fisk. Vid halv 10 gav vi oss hemmåt. Jag och Fredrik stannade till i Marmorbyn en stund, medans dom andra åkte vidare till stan. Sedan åkte vi hem och kröp ner i sängen med godis och startade en skräckfilm vi skulle se. Det tog 5 minuter av filmen, sen somnade vi båda två. Det var riktigt skönt och somna halv 11 på kvällen. Vi båda var helt slut. Idag vaknade jag kl 10 och duschade och fixade mig. Sedan åkte jag till Vingåker och hälsade på min mamma med Rocka. Alla gillade henne och hon gillade alla! Kom hem 6 och satte igång med maten. Nu har jag ätit, hemlagad pizza! Super god. Nu sitter Fredrik, Anton och Linus och har x-box turnering. Dom kommer nog sitta här tills 10 ikväll som förra söndagen! Matilda kommer snart, hon skulle sola solarium. Så hon skulle komma förbi! :)

lördag

Nu ligger jag i soffan och kollar på talang. Snart kommer Annika och lämnar Rocka. Jag ska ha henne en liten stund, för hon skulle åka och handla lite bygg matrial. Och då är det bättre hon är hos mig, istället för att sitta i bilen. :) Jag är hungrig, så nu ska jag hitta något och äta. :)




min bebis

RSS 2.0