Min helg ♥










Efter en toppen dag så avslutade jag den på Emelis balkong med Frida. Godis, te och massor av skratt! 




Jag lever!

Det har inte funnits tid, lust eller energi till att blogga dom senaste dagarna som ni kanske märker. Vi får se om jag kommer igång någon gång. Idag har jag grubblat och funderat hela dagen. Men imorgon ska jag ta tag i saken och sluta grubbla. Och sedan njuta av 5 veckors ledighet med min andra halva och min mammaledighet tills den 1 september. Det finns alltid en lösning! 

Elsa får alltid en att le och vara glad.
Våran fina och stora tjej! ♥ 




Tisdag

BVC besök på förmiddagen sedan kom Emeli över på en spontan fika på eftermiddagen. Kvällen spenderade jag på Olympus med plankstek med Matilda och Lina! Perfekt dag helt enkelt.



Maxi cosi

Vi hade tänkt att vi ska köpa en ny bilbarnstol till Elsa nu i sommar då hon börjar bli förstor för babyskyddet och sitter inte riktigt lika bra längre. Vi har varit inne länge på att köpa en bilbarnstol med märket besafe men vi har inte riktigt kommit underfund med om man måste ha izofix i bilen då vi inte har det. Dessutom tar den stolen bara 18 kilo och kostar över 4000kr. Planen var att åka till babyproffset i Norrköping för att kolla in olika stolar. Men igår innan vi somnade så började vi fundera igen hur vi ska göra. Elsas kompis Leonel har nyss fått en bilbarnstol och den blev vi lite sugna på. Så efter att ha sökt massa på internet så beställde vi en maxi cosi från lekmer. Audi rekommenderade den till A6 som vi har. Perfekt! Redan nu känner jag mig nöjd med den. Vi köpte den för 2290 istället för 2995. Den var nersatt 505kr + att vi hade 200kr rabatt extra. Denna stol klarar upp till 25 kilo så den kan hon ha ett tag. Nu vill jag bara få hem den och testa! 




RSS 2.0